Quantcast

TV Markíza i tento rok otevírá dveře svým divákům

| redakce | tisk

V sobotu 25. srpna 2018 televize Markíza opět otevře své brány a srdečně zve všechny diváky a příznivce k nahlédnutí do její televizní kuchyně. Na tradičním Dni otevřených dveří v areálu televize v Záhorské Bystrici si budou moci užít jedinečný den plný neopakovatelných zážitků a oslavit 22. narozeniny TV Markíza.

V čase od 8:00 do 16:00 hodiny čeká návštěvníky DOD atraktivní program a soutěže na pódiu, množství doprovodných atraktivní a také i mimořádně oblíbená přehlídka studií a redakcí. Na akci TV Markíza bude také autogramiáda hereckých hvězd ze slovenských seriálů jako Oteckovia a Susedia.

Návštěvníci se mohou těšit i na účinkující ze zábavné show Tvoja tvár znie povedome, reality show Farma či mnoha herců z Hornej Dolnej nebo nového seriálu Sestričky.

TV Markíza i tento rok otevírá dveře svým divákům
▲ TV Markíza i tento rok otevírá dveře svým divákům

Na DOD nebude chybět ani speciální zahraniční host. Do Markízy zavítá hvězda legendární telenovely Skrytá vášeň, nezapomenutelný představitel Juana Rayesa - kubánský herec Mario Cimarro.

Na hlavním pódiu vystoupí hvězdy jako Dara Rolins, Katka Knechtová, Emma Drobná, Zuzana Smatanová, Tomáš Bezdeda, Cigánski diabli, sourozenci Hečkovci, 10 finalistů poslední série SuperStar, raperka Aless a mnozí další.

Pro ty diváky, kteří se nemohou akce DOD zúčastnit osobně, přichystala TV Markíza čtyři živé televizní vstupy v 8:15, 10:05, 10:50 a 15:50 hodin a velký více než hodinový speciál se začátkem ve 12:50 hodin.





Reklama




Vybrané články