Quantcast

Nový systém fungování moderátorských dvojic Televizních novin TV Nova

| redakce | tiskobrázek k článku: Nový systém fungování moderátorských dvojic Televizních novin TV Nova

TV Nova se rozhodla změnit koncepci moderátorů zpravodajství. Počínaje 14. říjnem budou Televizní noviny, hlavní zpravodajská relace vysílaná každý den v 19:30, nadále moderovat pouze dvě dvojice: Lucie Borhyová - Rey Koranteng a Markéta Fialová - Karel Voříšek.

Vlastní moderátorskou dvojici získají i Odpolední Televizní noviny, které mají dlouhodobě výborné výsledky sledovanosti. Utvoří ji stávající moderátor Pavel Dumbrovský a nová moderátorka Renáta Czadernová.
Pavla Charvátová, která doposud moderovala s Pavlem Dumbrovským večerní Televizní noviny, zůstává i nadále členem týmu zpravodajství TV Nova a v budoucnu se objeví v některém z připravovaných projektů.

Renáta Czadernová
Narodila se 2. 1. 1985 v Ostravě - Zábřehu, v současné době bydlí v Praze. Odmaturovala na Gymnáziu Fr. Hajdy v Ostravě - Hrabůvce. V současné sobě studuje Fakultu humanitních studií UK. Již během gymnaziálních studií pracovala v Týdeníku Ostrava (články, rozhovory s politiky a známými osobnostmi, ankety) a poté jako asistentka v pořadech Bludiště a Tak neváhej a toč! V roce 2004 absolvovala stáž ve zpravodajství ČT. O dva roky později se stala 2. vicemiss ČR 2006 a nastoupila jako redaktorka pořadu Extra do televize Prima.

zdroj: PR TV Nova





Reklama




Vybrané články