Quantcast

Jak si objednat službu UPC Direct Plus?

| Tisk

logoJiž 5 dní mohou všichni abonenti domácí digitální satelitní placené televize UPC Direct (satelity Astra 19,2°E) přijímat nový programový balík PLUS, který v současné době obsahuje zatím jen 7 programů - AXN, Viasat History, Viasat Explorer, Boomerang, Cartoon Network/TCM a Private Blue.

S novými programy nabídky Plus se mohou seznámit všichni abonenti. Programy jsou nyní zařazeny do základní nabídky Rodina. Tato promo nabídka potrvá jen do prvního květnového dne. Od 2.5.2005 budou programy šířeny výhradně v nabídce Plus a přístup k nim bude mít pouze ten, kdo si stanice objedná.

Postup v objednání programů Plus u stávajících zákazníků je stejný jako v případě objednání prémiových kanálů HBO/HBO2 a Private Gold. Zákazník zavolá na hot linku UPC, kde si může objednat další služby, změnit či zrušit stávající. Noví zákazníci si mohou službu Plus objednat přímo u autorizovaného prodejce UPC, který zajistí aktivaci vybraných služeb. Pokud si službu UPC Direct Plus objednáte mezi 2.5. a 31.5.2005 získáte v prvním měsíci nabídku PLUS za 1,-Kč. V dalších dvou měsících můžete počítat se slevou 50% (týká se to opět jen balíku Plus). Tato nabídka je určena jen pro zákazníky z České republiky.

Standardně je cena balíčku Plus 152,-Kč měsíčně včetně DPH (na Slovensku 199,-Sk měsíčně vč. daně). Cena nabídky Rodina Plus (tj. základní nabídka Rodina včetně služby Plus) je 841,-Kč měsíčně včetně daně (959,-Sk na Slovensku).



V souvislosti se startem česky dabovaného vysílání skandinávských kanálů Viasat Explorer a Viasat History dojde za několik dní k jedné důležité změně. Dne 1.5. bude zapojena česká audio stopa u výše uvedených dvou stanic. O měsíc později budou všechny pořady kanálů Viasat Explorer a Viasat History plně v češtině.

Někteří abonenti služby UPC Direct zaznamenali problémy s naladěním nového transpondéru balíku PLUS. Potíže jsou způsobeny rušením kmitočtů 10,920 GHz (balík Plus) a 10,832 GHz (kde volně vysílají české stanice Óčko TV a 24.cz) bezdrátovými anténami Wifi (internet), DECT (domácí telefony), CDMA (internet), které jsou umístěny v okolí až 15 m přijímače. V těchto případech je třeba přemístit satelitní anténu UPC Direct z dosahu rušení, případně snížit zdroj rušení po proměření, které provádí České Radiokomunikace.

redakce





Reklama




Vybrané články