Quantcast

Nalaďte si: TVC International

| Tisk

TVCIDnes zahájila vysílání mezinárodní verze ruské televizní stanice TVC - TVC International (dále jen TVCI). Cílem stanice je propagace Ruska v zemích bývalého Sovětského svazu, dále v západní a východní Evropě, Izraeli, USA, Kanadě, Austrálii a na Novém Zélandě. TVCI vysílá 24 hodiny denně, 7 dní v týdnu. Organizátorem vysílání a vlastníkem práv pro distribuci kanálu je TV Center, která prezentuje televizní stanici TVC International na světovém mediálním trhu.

TVCI přináší program pro celou rodinu a všechny věkové kategorie a je určena především pro rusky hovořící diváky na celém světě, kteří mají zájem o informace z Ruska a o Rusku. V programu stanice najdeme zpravodajské a informační pořady, analytické magazíny, hudební pořady, vysílání pro děti a mládež, populárně-naučné pořady, publicistiku, zábavu, sport a různá talk show.

V budoucnu se v programu TVCI objeví pořady s "místním obsahem", lokální pořady vyrobené v Americe, Izraeli a Německu, které budou vloženy do mezinárodní verze TVCI.

Program stanice je distribuován přes starší ruský telekomunikační satelit Express 6A na pozici 80 st. východně v C pásmu, na kmitočtu 4,125 GHz, polarizace pravotočivá, SR 27500, FEC 3/4. Tento signál je určen především pro státy bývalého SSSR. Do Evropy, severní Afriky a části Asie se TVCI šíří volně přes skandinávský satelit Sirius-2 na pozici 4,8 st. východně.

Program bude také součástí visAvision francouzské společnosti Eutelsat na satelitu Telecom 2D (8°W) v rámci základní programové nabídky. Vzhledem k tomu, že signál je určen výhradně pro kabelové operátory, bude zakódován systémy Nagravision a Conax.

Program: TVCI (TVC International)
Družice: Sirius via 4,8°E
Kmitočet: 12,073 GHz
Polarizace: H (horizontální)


SR: 27500
FEC: 3/4
SID: 6550
VPID: 6551
APID: 6552
PCR PID: 6551
kódování: žádné
web: stránka .

redakce





Reklama




Vybrané články