Quantcast

5 let serveru parabola.cz

| Tisk

Vážení čtenáři,

pro server parabola.cz je dnešní den něčím výjimečným. Dnes je tomu právě 5 let od oficiálního startu webu, který je věnován problematice satelitní, terestrické a kabelové televize.

Dovolte mi, abych vám, při této slavnostní příležitosti, poděkoval za dosavadní přízeň a zájem o stránky parabola.cz. Všem čtenářům za jejich četné ohlasy nejen pod články, v diskusním fóru ale i názory, připomínky a přání na e-mailových stránkách. Autorům článků a spolupracovníkům za jejich příspěvky a připomínky.



Pro dnešní sváteční den parabola.cz má server přichystáno jedno překvapení v podobě nové verze stránek s PROGRAMem. Většina původních vlastností sekce PROGRAM byla zachována a rozšířeny o několik novinek, které potěší především všechny náročnější čtenáře. Některé z novinek: program se zobrazuje ve čtyřech sloupcích, uživatel si může sestavit program čtyř stanic, které chce mít na titulní stránce této rubriky. Tuto novinku uvítají především všichni zájemci, kteří sledují tématické kanály. Novinek v sekci PROGRAM je pochopitelně více, vřele doporučuji novou verzi rubriky PROGRAM vyzkoušet. Vše k dispozici bez nutnosti registrace. Další novinky budou následovat.

Nadále uvítáme názory i připomínky k webu parabola.cz. Své technické připomínky k webu můžete posílat na adresu webmastera, obecné pak na adresu redakce. Při této příležitosti můžete využít i speciální adresu 5let@parabola.cz , která je určena především k uvedenému výročí serveru a bude k dispozici do poloviny tohoto měsíce (15.9.2005).

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články