Quantcast

UPC zvyšuje cenu kabelové nabídky Mini, ceny UPC Direct se nemění

| Tisk

logoSpolečnost UPC Česká republika, a. s. (dále UPC nebo společnost) oznamuje že od 1. března tohoto roku přistoupí k úpravě ceny programového balíčku MINI své kabelové televize. Za ten zákazník nově zaplatí 199,- Kč včetně DPH (167,226 Kč bez DPH). Navýšení ceny představuje 10 Kč měsíčně, tedy 30 haléřů denně. Ceny za nabídku Klasik a za prémiové TV kanály HBO a Hustler TV zůstávají stejné. Nemění se ani ceny za digitální satelitní televizi UPC Direct a ceny za internetové připojení.

Téměř čtyři roky udržovala společnost ceny za kabelovou televizi víceméně stabilní s jediným citelným zásahem při změně sazeb DPH – přechodem ze snížené pětiprocentní sazby do 19procentní. „Programová nabídka MINI se pohybuje na hranici rentability a není bohužel možné ji dlouhodobě dotovat. Mezi náklady, které úpravu tarifu nejvíce ovlivnily, patří vzrůstající náklady na ochranu a provoz sítě a nárůst cen energií a autorských práv. Zohledňuje také rozsáhlé investice do služeb zákazníkům a modernizaci kabelových rozvodů, důležitých pro zvyšování obrazové a zvukové kvality. Vyšší cenu chceme kompenzovat lepšími službami telefonického Klientského Centra a pružnou technickou podporou, která je připravena rychle pomoci přímo v bytě zákazníka“, komentuje úpravu ceny provozní ředitel UPC Petr Jílek.

Ceny za televizní služby UPC (včetně DPH) platné od 1. března 2006:

Základní nabídka MINI: 199,-Kč (167,226 Kč bez DPH)

zdražení o 0,327 haléřů denně

Rozšířená nabídka Klasik: 489,- Kč (410,924 Kč bez DPH)

beze změn

Filmový kanál HBO a HBO 2: 315,- Kč (264,705 Kč bez DPH)



beze změn

Hustler TV: 239,- Kč (200,840 Kč bez DPH) beze změn

Nabídka MINI obsahuje vedle celoplošných stanic a národních programů okolních států také nové programy, které jsou dostupné pouze na kabelových sítích nebo satelitech. Diváci tak mohou např. sledovat zpravodajský kanál ČT24 či hudební televizi Óčko .

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR
UPC Česká republika





Reklama




Vybrané články