Quantcast

Gital prodlužuje předplatné Galaxie Sport

| Tisk

Distributor dekódovacích karet diGITALlink (známé také pod lidovým názvem "Gitalky"), které jsou určeny pro příjem českých programů ze satelitu, připravil pro všechny své stávající a nové abonenty programu Galaxie Sport první dárek - vánoční akci.

Od této chvíle Gital nabízí cenově výhodnější předplatné programu Galaxie Sport. Původního tříměsíční předplatné je prodlouženo na 4 měsíce za původní cenu - tj. 500,-Kč.

"Jedná se tedy o prodloužení původního 3 měsíčního předplatného o další měsíc. Prodloužení bude účinné i pro diváky, kteří 500,-Kč předplatné již provedli dříve," uvádí firmy Gital ve své zprávě.

"Akce je časově omezena, její platnost končí koncem roku 2006. Galaxii sport na 4 měsíce je možno předplatit zasláním SMS zprávy ve tvaru:

GITALmezeraGS4mezera číslo_kartymezerakód_500,-Kč_kuponu



nebo provedením aktivace na www.gital.cz/aktivace . Aktivace programu je poté provedena během několika následujících minut.

Dekódovací karty Gital jsou jedním z typů přístupových karet pro příjem českých programů ze satelitu. Oproti konkurenčním kartám firmy Trade and Technology je podstatně jednodušší a rychlejší proces registrace a aktivace vybraných programů a služeb nabídky satelitní platformy CS LINK.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články