Quantcast

CS Link rozšiřuje nabídku o TV Doma

| Tisk

logo Satelitní platforma CS Link rozšiřuje svoji nabídku o další kanál. Na stejnojmenné karty vstupuje stanice TV Doma - druhý program slovenské komerční televize Markíza. Program je zařazen do tarifu "Neplacené programy bez časového omezení".

TV Doma je monotématický kanál zaměřený na aktivní ženy ve věku od 12 do 54 let. Vysílá především seriály, telenovely a romantické filmy. Program je vysílán 24 hodiny denně 7 dní v týdnu ve slovenském nebo českém jazyce.

logo Kanál TV Doma odstartoval poslední srpnový den letošního roku - 31.8.2009 v 9:00 hodin ráno. Termín startu nebyl vybrán náhodou. Slovenská komerční jednička TV Markíza ve stejný den totiž oslavila své již 13. narozeniny. Druhý program Markízy vyplňuje mezeru na slovenském televizním trhu mezi neplacenými kanály.

Kanál TV Doma je potřeba naladit. V menu Vašeho satelitního set top boxu je třeba vybrat položku Instalace a pak Ruční ladění a zadat níže uvedené parametry a spustit vyhledávání. Postup je uveden jako obecný a může se lišit model od modelu přijímače. Přesný postup instalace programů najde v manuálu.

technické parametry příjmu:

satelit: Astra 3A (23,5°E)


kmitočet: 12,565 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 2/3
norma: DVB-S
kódování (CA systém): CryptoWorks

Ve stejném multiplexu jsou vysílány i programy STV1 (Jednotka), STV2 (Dvojka), STV3 (Trojka), TV Markíza a řada slovenských rádií.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články