Quantcast

Služby Skylinku lze předplatit na pobočkách Tipsportu

| Tisk

logo Ve spolupráci se společností Allcom, s.r.o., zavádí Skylink novou platební metodu pro rychlé a jednoduché aktivace placených služeb – programových balíčků. Nyní lze za služby Skylinku platit ve všech 1020ti pobočkách Tipsportu - největší sázkové kanceláře v České republice.

logoNa každé pobočce Tipsportu jsou umístěny informační letáčky s ceníkem a návodem na použití této platební metody. Pobočky jsou také označeny nálepkou s logem Skylinku.

Jak platbu realizovat?

1. Uživatel karty Skylink, který má zájem o volitelný programový balíček, požádá pracovníka kanceláře Tipsportu o kupón odpovídající požadované službě. Pak v hotovosti uhradí příslušný poplatek a obdrží potvrzení o platbě - kupón - s 12místným číselným kódem sloužícím k aktivaci vybrané služby.

2. Pak zákazník zašle aktivační SMSku s textem: SKYLINK kódkupónu číslokarty na tel. číslo 903 55 07 (cena SMS je 7,- Kč), nebo službu aktivuje přes internetovou registrační stránku Skylinku ( https://registrace.skylink.cz/ ) stisknutím tlačítka „Aktivace kupónem Tipsport“.



V prodeji jsou kupóny v hodnotách odpovídající cenám programových balíčků na 1 nebo 12 měsíců. V případě, že zákazník požaduje aktivaci služby na více než jeden měsíc ale méně než na 12 měsíců, zakoupí si odpovídající počet jednoměsíčních kupónů, které využije postupně. Platnost kupónu je 6 měsíců od data zakoupení. Doporučujeme proto nekupovat do zásoby více než 6 měsíčních kupónů. Tuto službu mohou využít všichni zákazníci Skylinku v České republice. Pro slovenské zákazníky platící v měně EURO se obdobná služba teprve připravuje.

Tímto krokem Skylink reaguje na požadavky zákazníků, kterým tato platební metoda dlouhodobě chyběla. Věříme, že novou službu budou návštěvníci sázkové kanceláře Tipsport hojně využívat, a že sportovním fanouškům a sázkařům služba ulehčí přístup k oblíbeným sportovním přenosům na sportovních programech z nabídky Skylinku.

Zákaznický servis Skylink





Reklama




Vybrané články