Quantcast

Na trh vstupují kanály CBS Reality a CBS Drama

| Tisk

V pondělí 3.12.2012 v ranních hodinách vstoupí na český a slovenský trh vstupují nové tématické kanály CBS Reality a CBS Drama. Vystřídají stávající stanice Zobe Reality a Zone Romantica. Podobný rebranding proběhne v pondělí v celé Evropě, na Střední východě a v Africe (tedy v regionu EMEA).

Rebranding kanálů Zone Reality a Zone Romantica je výsledkem dohody společnosti Chello Zone a CBS Studios International. Toto partnerství bylo nejprve v roce 2009 vyzkoušeno na britském trhu, kde působí stanice CBS Drama, CBS Reality a CBS Action a nahradily původní programy Zone Romantica, Zone Reality a Zone Thriller. Rebranding přinesl rapidní nárůst sledovanosti o více než 130 procent. To je i jeden z důvodů, proč partnerství Chello Zone a CBS Studios se rozšířilo do dalších regionů.

CBS Drama

logo CBS Drama bude divákům přinášet seriály a je určen pro příznivce vášně a citů. Televize bude nabízet klasické seriály o mezilidských vztazích. Diváci se mohou těšit v hlavním večerním čase ve všedních dnech na záludnou Alexis a další známé tváře legendární Dynastie. Ještě před jejich příběhy publikum pobaví detektivní seriál Případy otce Dowlinga. Pozdní večer přiláká k obrazovkám vyznavače záhad. Nejdříve se pokusí odhalit tajemství unesených a znovu nalezených lidí v seriálu 4400, poté je ten správný čas pro kultovní cyklus Twin Peaks, kde se v režii Davida Lynche rozehraje příběh vyšetřování tajemné vraždy Laury Palmerové a který se stal vzorem pro mnohé další filmové a televizní tvůrce.

CBS Reality

logo CBS Reality přinese z rozsáhlé knihovny CBS ověnčený seriál Prvních 48 hodin (48 Hours) či Soudkyně Judy (Judge Judy), v Americe jeden z nejsledovanějších pořadů vysílaných přes den. Dále divákům od ostatních producentů přinese napínavé kriminální seriály FBI: Kriminální pátrání (FBI Criminal Pursuit) nebo Není úniku (Nowhere to Run), lifestylovou show O deset mladší (10 Years Younger) či popularizující genealogickou sérii Kdo myslíš, že jsi (Who Do You Think You Are?) spolu s cyklem Dětská pohotovost (Baby ER).



V pondělí 3.12.2012 vstupují na výše uvedené trhy EMEA také programy CBS Action a CBS Europa. Tyto dvě stanice se zatím na českém a slovenském trhu poskytovat nebudou.

Kde naladíme CBS Reality a CBS Drama?

Obecně kanály CBS Reality a CBS Drama budou poskytovat všichni operátoři, kteří doposud nabízeli stanice Zone Reality a Zone Romantica. To znamená, že ze satelitních platforem nabídne obě stanice našim divákům placená televize Digi TV a CBS Reality paket freeSAT.

redakce





Reklama




Vybrané články