Quantcast

V noci na 14.2.2013 začne vysílat HOROR FILM. První český kanál pro fandy hororů.

| Tisk

logo O půlnoci na čtvrtek 14. února 2013 začne na českém a slovenském trhu vysílat tématický kanál s názvem HOROR FILM. Jak již název nové programové služby napovídá, půjde o televizní stanici zaměřenou na horory, fantasy a mystery žánr.

Za projektem nové stanice HOROR FILM stojí Československá filmová společnost, provozovatel známých tématických kanálů CS Film (české, slovenské a československé filmy) a CS Mini (dětské pořady). Společnost se rozhodla rozšířit své portfolio o zcela unikátní kanál na našem trhu - hororovou televizi.


obrázek

HOROR FILM bude vysílat každou noc od půlnoci a skončí před šestou hodinou ranní. Z technického a programového pohledu vyplní časové okno mezi kanály CS Film a CS Mini.

Od počátku je HOROR FILM součástí nabídky satelitní platformy Skylink, která se zároveň stane distribuční platformou pro další operátory. Skylink bude svým zákazníkům stanici poskytovat s balíčky Mini, Multi, Kombi, Multi HD, Komplet nebo Flexi 7. Promo FTA vysílání běželo každou noc od 9.2.2013. Dále stanici najdou ve své nabídce zákazníci kabelové sítě UPC Česká republika a uživatelé služby Topfun Televize. Od počátku bude nová stanice dostupná pro 480 tisíc domácností.

ČTĚTE TAKÉ:
* HOROR FILM - TV program na první noci
* V Česku vzniká kanál HOROR FILM. Provozovatel požádal o licenci

technické parametry - HOROR FILM:

satelit: Astra 3B (23,5°E)


kmitočet: 11,876 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma/modulace: DVB-S/QPSK
programová pozice: HOROR FILM

Vysílání televize HOROR FILM odstartuje českým hororovým filmem Poslední výkřik s bývalou zpěvačkou pop music Ivetou Bartošovou. Kanál přinese evropskou ale i americkou filmovou tvorbu. V první noc se mohou diváci těšit na německo-britský snímek Černá smrt (2010) a italský film Koncert hrůzy (1990). Každou noc jsou pro diváky HOROR FILMu přichystány Noční zprávy, které budou přinášet mnoho zajímavostí a novinek ze světa hororů. V premiéře budou Noční zprávy vždy o víkendu, přes týden budou se reprízovat.

redakce





Reklama




Vybrané články