Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

kamera na skype do ANDROID box-TV

Zdravim,

SKYPE nam skoncil na smartTV (stryc mam SAMSUNG) a hledam pro nej alternativu pro SKYPE na televizi (nema chytry mobil ani pocitac, tablet).

Ma koupenou drahou SKYPE kameru pro SAMSUNG televize (https://www.electroworld.cz/samsung-vg-stc5000-xc) a ted bych pro nej videl jako alternativu poridit ANDROID TB-BOX z Ciny (http://www.aliexpress.com/item/ANEW-KODI-T95N-android-tv-box-S905-quad-core-iptv-2GB-8GB-kodi-16-0-android/32682068216.html?spm=2114.13010608.0.63.2djgGz) - ale jak s kamerou? Jde pripojit k androidu kamera? A pujde tato kamera s microfonem urcena pro SAMSUNG televize?

Máte nekdo zkusenosti? Co byste poradili?

georgesoft
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 4
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: kamera na skype do ANDROID box-TV

najprv treba hľadať alternatívne riešenie. . čo tak viber , alebo kakaotalk.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005
Příspěvků: 7 489
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: kamera na skype do ANDROID box-TV

A copak VIBER jde nainstalovat na SMART TV SAMSUNG?

georgesoft
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 4
Odpověď v diskusním vlákně
 

@georgesoft

Tento problem som riesil svokrovi (78 rokov - starsi pan), ktory to mal pohodlne integrovane do telky rovnako s externou kamerou Samsung... jeho kamera je stc-4000, ale tiez je teraz uz len na dve veci... :( Zial, tato kamera sa neda pouzit (alebo som zatial nenasiel sposob), ani na PC ani v inom zariadeni ako Samsung TV. Teda ani v Android box-e. Kupil som nakoniec satelitny prijimac s Androidom, kedze svokor pozera telku zo satelitu. Predpokladam, ze hocijaky iny Android box sa bude chovat podobne. Potrebujes iba spravnu USB web kameru s mikrofonom a Skype nainstalovany z GooglePlay Ti pobezi - vcera som to overil na videohovore s mojim svokrom. Ak planujes pozerat telku z kablu alebo terestrialne, nebudes mat na telke zobrazene, ze Ta niekto vola cez Skype, kedze ten box je pripojeny cez HDMI vstup. Ked budes chciet volat tak si prepnes vstup a je to OK. Ak planujes vyuzit tento Android box na IP TV cez KODI (to bude asi Tvoj pripad). Vtedy Ta aj Skype notifikuje cez ten isty box. Ja som dokupil web kameru Creative liveCam! HD a bezdrotovu klavesnicu Trust s trackballom a vsetko je vyriesene. Svokor to zvlada a ma aj kopu dalsich aplikacii, ktore moze vyuzit. (Uz to vidim, ze si ako prve nainstaluje Sudoku :) )

dandy123
Registrace: 7/2016
Příspěvků: 30
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra