Quantcast

Nat Geo Channel s novými českými internetovými stránkami

| redakce | tisk

National Geographic Channel dnes oznámil spuštění nových českých webových stránek www.natgeotv.com/cz, které přináší kompletní přehled programové skladby a unikátních dokumentů.

Návštěvníci zde získají relevantní informace o nových pořadech a seriálech, mohou procházet galerie jedinečných fotografií a videí rozdělených do jednotlivých kategorií. Dále mají k dispozici kompletní měsíční program spolu s krátkým popisem obsahu vysílaných dokumentů. Stránky umožňují publikování komentářů nebo vzkazů bez nutnosti vytvořit si speciální přístup. Pro tento účel je možné použít Facebook, Twitter, Yahoo, Google nebo AOL. Další novinkou je možnost nastavit si připomenutí času vysílání oblíbeného pořadu a být o něm včas informován. Webové stránky dávají také prostor pro inzerci.

Carlos Ortega, regionální ředitel pro střední a východní Evropu uvedl: "Zkvalitnění podoby i obsahu české mutace webových stránek je dalším krokem v řadě připravovaných aktivit National Geographic Channel na českém a slovenském trhu. Naším cílem je předložit divákům National Geographic Channel více dostupných fakt a poznatků ze zdrojů National Geographic Society."





Reklama




Vybrané články