Quantcast

VIP Zprávy - novinka TV Prima

| redakce | tisk

Televize Prima připravuje pro své diváky další novinku - tentokrát ze světa showbusinessu a dění na společenské scéně jako takové - VIP Zprávy.

Rozhodně se nebude jednat o další TOP STAR magazín, ale o aktuální společenský zpravodaj, který chce diváky informovat o tom, co se v showbusinessu děje, a to nikoliv formou bulváru, ale příjemným, odlehčeným stylem zpravodajství,“ říká Jitka Obzinová, šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky. Pořadem bude televizní diváky provázet v roli moderátorky Ivana Gottová.

Vše jsem dlouho zvažovala a konzultovala s manželem, který mne v mém rozhodnutí přijmout nabídku ze strany Televize Prima velmi podporuje. Je to pro mne velká výzva,“ říká Ivana Gottová, pro kterou se bude jednat o zcela novou zkušenost. „Ivanka se mnou vše samozřejmě probírala. Má mou plnou podporu, nejen proto, že chci, aby mne finančně zajistila na stáří,“ dodává k nové práci své manželky s nadsázkou Karel Gott.

S Ivanou Gottovou se bude v moderování VIP Zpráv střídat Martina Gavriely, která je veřejnosti doposud známá hlavně jako modelka.

VIP Zprávy se budou vysílat každý všední den, a to od 11. července vždy v 19.50 hod.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články