Quantcast

Nový sw pro TV Panasonic řeší problém příjmu Skylink

| redakce | tisk

Společnost Panasonic vyvinula software, který vyřeší potíže způsobené změnou technických parametrů satelitního vysílání na satelitní platformě Skylink na satelitu Astra 3B (23,5°E).

"Nový software, který vyřeší potíže majitelů televizorů Panasonic s příjmem HD programů prostřednictvím satelitní služby Skylink, byl předán k nezávislému testování. To probíhá odděleně na několika místech, aby byla zaručena bezporuchovost vyvinutého řešení. Jeho odladění se očekává během jediného týdne," popisuje kroky, které učinila společnost Panasonic.

"Jakmile se tak stane, budou všichni, kdo svoje potíže ohlásili e-mailem či telefonicky společnosti Skylink nebo Panasonic, kontaktováni. Pracovníci Panasonic callcentra s každým z nich individuálně dohodnou, kdy a jak dojde k přehrání původního software právě u jejich televizoru. Společnost Skylink nebude klientům, kterých se tato situace týká, účtovat příjem HD vysílání v době, kdy je kvůli pozměněným parametrům sledovat nemohli," prohlásila společnost Panasonic.

Firma dále dodává, že pokud zákazník u svého televizoru Panasonic zpozoroval podobné potíže s příjmem DVB-S2 multiplexu Skylink, aby tak ohlásil v nejbližších dnech.





Reklama




Vybrané články