Quantcast

AustriaSat: Odstartovala stanice Planet TV

| redakce | tiskobrázek k článku: AustriaSat: Odstartovala stanice Planet TV

Rakouská satelitní placená televize AustriaSat lucemburské mediální skupiny M7 Group rozšířila svoji nabídku o plánovanou dokumentární televizi Planet. Stanice je šířena z kapacity sesterské platformy Canal Digitaal na satelitu Astra (19,2°E).

Planet přináší dokumentární filmy o vědě a technice, přírodě a historii, lidech a společnosti, cestování a kultuře. Značný podíl vysílacího času tvoří německé a evropské dokumenty. Nechybí ani díla nezávislých tvůrců a menších producentů.

technické parametry:

• Astra (19,2°E), freq. 12,721 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, CA CryptoWorks a Irdeto (AustriaSat), Mediaguard + Nagravision (pro monitoring M7)

Na stejném kmitočtu bylo zároveň ukončeno šíření stanice TV Oranje, která je pro abonenty Canal Digitaal nyní dostupná v MPEG-4 na pozici 23,5°E.

AustriaSat je satelitní placená televize provozovaná společností M7 Group na satelitech Astra (19,2°E). Nabídka je poskytována na kartách ORF Digital. AustriaSat má také svoji subplatformu HD Austria. Ta už je dostupná jen na nových Irdeto kartách.





Reklama




Vybrané články