Quantcast

Ewing Public Relations zahajuje spolupráci s Discovery Networks CEEMEA

| redakce | tisk

Společnost Discovery Networks CEEMEA se rozhodla pro spolupráci na poli komunikace s veřejností s agenturou Ewing Public Relations (EPR). Společnost Discovery Networks CEEMEA je divizí světové mediální jedničky ve faktografické zábavě Discovery Communications.

Od 1. října 2011 bude společnost Discovery Networks CEEMEA v České republice a na Slovensku podporována na poli korporátní komunikace a programového PR agenturou Ewing PR. Agentura byla vybrána na základě výběrového řízení pořádaného začátkem tohoto roku. Agenturu Ewing PR čeká tříměsíční zkušební doba.

Ewing Public Relations bude s Discovery Networks spolupracovat na komplexním portfoliu PR aktivit, zajišťovat poradenskou činnost a realizovat konkrétní komunikační strategie. K jejím úkolům bude patřit také PR podpora programů z rodiny Discovery, zejména Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, Discovery Travel & Living, Discovery HD Showcase and Animal Planet HD.

Projekt Discovery Networks za Ewing Public Relations povede Tereza Balatková, spolupracovat na něm bude s Veronikou Peškovou.

Discovery Networks CEEMEA má 10 značkových kanálů vysílajících v 16 místních jazycích, ve 105 zemích na třech kontinentech a celkový počet diváků dosahuje 130 milionů. Centrála společnosti se nachází ve Varšavě, další pobočky v Londýně, Moskvě, Bukurešti a Budapešti.

zdroj: Discovery





Reklama




Vybrané články