Quantcast

IDEA Premium Cannel HD testuje na 31,5E

| redakce | tisk

Na satelitu Astra 1G, který pracuje na orbitální pozici 31,5 st. východně, se objevily technické testy ukrajinského placeného kanálu IDEA Premium Channel. Stanice se vysílá z DVB-S transpondéru v západním svazku.

IDEA Premium Channel je televizní stanice zaměřená na filmové premiéry, nejlepší filmy, kultovní televizní seriály a koncerty hvězd hudby. V nabídce stanice jsou proslulé hollywoodské hity, mistrovská díla evropského filmu, mezinárodní uznávané seriály.

IDEA Premium Cannel HD testuje na 31,5E
▲ IDEA Premium Cannel HD testuje na 31,5E

Víkend na kanále IDEA začíná v pátek ve 20:00 hodin místního času s klasikou světové kinematografie. O půlnoci začíná žhavý pátek s thrillery a horrory. V sobotu ve 20:00 hodin se diváci dočkají filmových premiér a ve stejný čas v neděli dobrodružných a sci-fi filmů.

IDEA vysílá 7 dní v týdnu, 24 hodiny denně bez reklam. Program je vysílán multijazyčně - anglicky, rusky a ukrajinsky v audio formátu Dolby Surround. Jako první televizní stanice v zemích SNS poskytuje další zvukovou stopu pro lidi se zrakovým postižením (Audio description).

technické parametry:

• Astra 1G (31,5°E), freq. 12,090 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, CA Viaccess PC 2.6/4.0

Signál IDEA Premium Channel není určen pro DTH příjem a je proto zakódován systémem Viaccess ve verzích 2.6 a 4.0. Stanice se vysílá na programové pozici pod označením TEST-A.

zdroj: sat-digest.com





Reklama




Vybrané články