Quantcast

Prima family již má své pevné místo v éteru

| redakce | tisk

Prvního ledna 2012 v 5.59 končí vysílání programu Prima televize. Následně v 6.00 se poprvé rozzáří obrazovky s novým programem - Prima family. Společnosti FTV Prima ve spolupráci s Českými radiokomunikacemi se však již nyní podařilo zprovoznit pozici tohoto nového programu v multiplexu 2.

Díky tomu si již nyní mohou diváci, kteří přijímají televizní signál prostřednictvím pozemního vysílání, naladit na svých televizorech či set-top boxech novou pozici Prima family a nemusejí čekat až na zahájení vysílání prvních pořadů v neděli 1. 1. 2012 v 6.00 hod.

Jsme velmi rádi, že můžeme uspokojit nedočkavce, kteří nás bombardují s dotazy na naladění Prima family. Již nyní si tak budou moci ověřit, že si novou televizi bez problémů naladí a hned na Nový rok po ránu si ji budou moci pustit. Jestli budou vzhůru již v 6.00. Nebo možná ještě vzhůru,“ řekl s úsměvem Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.

Na pozici, která je rezervována pro Prima family, běží již servisní informace, která diváky upozorňuje na tuto skutečnost. Stačí tedy pouze přeladit set-top boxy či televizory (ty, jež jsou již vybavené příjmem digitálního signálu).

Nadále ale samozřejmě platí, že máme v provozu naši nonstop konzultační linku 266 700 800. Jistě se totiž najde mnoho diváků, kteří konec roku tráví například na horách a změnu tak zaregistrují až po ukončení vysílání Prima televize,“ dodal Marek Singer.

Podrobný návod na řešení případných komplikací při přelaďování najdou diváci také na webu www.iprima.cz a nebo přímo ve vysílání Prima televize, Prima COOL a Prima love.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články