Quantcast

Universal Channel: Nedělní večery v červnu na vysoké noze

| redakce | tisk

Nedělní večer může mít hodně podob. Pro ty, kdo si chtějí odpočinout, ale přitom sledovat něco opravdu zajímavého a zábavného, přináší Universal Channel pětici těch nejlepších seriálů, které běží v jednom programovém bloku, od 18:00 hodin

Všechny seriály - Kauzy podle Kate, Být Erikou, Skandál, Bratři a sestry, Dobrá manželka - mají jedno společné - přinášejí hlavní hrdinky, které jsou chytré, krásné a jsou to silné osobnosti. A navíc chodí minimálně 7cm nad zemským povrchem.

Universal Channel: Nedělní večery v červnu na vysoké noze
▲ Universal Channel: Nedělní večery v červnu na vysoké noze

Seriálový blok startuje v 18:00 hodin seriálem Kauzy podle Kate 2, který je svým způsobem velice akční. Šmrncovní mimosoudní vyjednavačka Kate, jejíž smysl pro humor, nadhled a neuvěřitelná činorodost dokáží doslova zázraky, snad neumí odpočívat ani minutu. Neustále chodí pozdě, řeší několik věcí současně, a tak není divu, že během každé epizody konzumuje nejméně půl litru kávy.
V 19:00 hodin následuje trochu ztřeštěná Erika, která dostala neopakovatelnou šanci zbavit se všech svých neduhů, vracet se do minulosti a napravovat svoje chyby, aby konečně v přítomnosti zažila to, co ostatní ženy mají - normální život. Seriál Být Erikou 4 vysíláme každou neděli v 19:00 hodin.

Od 20:00 hodin pokračujeme seriálem Skandál, který měl premiéru v USA letos v dubnu, a jehož název napovídá, že se divák rozhodně nudit nebude. Hlavní hrdinka Olivia kdysi pracovala pro Bílý dům jako krizová manažerka. Je tvrdá, neústupná a umí brilantně zvládnout každou situaci, což z ní dělá vyhledávanou spojenkyni i obávaného protivníka.

Ve 21:00 hodin obrazovky doslova zaplní rodina Walkerových, v premiérové 4. řadě seriálu Bratři a sestry. Každý má svůj osobní život, který i přes značné materiální bohatství rozhodně neplyne jako klidná řeka, navíc ale také dodržuje rodinné hodnoty, díky kterým překonává každou krizi. Kitty Walkerová (v podání Calisty Flockhartové) se tak kupříkladu ze ženy v domácnosti stává političkou, která nahrazuje místo svého manžela. To není moc obvyklé, co říkáte?

Závěrem přichází seriálová třešnička na dortu, právnička Alicia jako Dobrá manželka, jejíž úspěch v kariéře začal díky krizi v osobním životě. Díky nevěře jejího manžela vzala kariéru, a vlastně celý život, do svých rukou a pomalými krůčky se stala sebevědomou a velice charismatickou ženou. Vybudovala si pevnou pozici v rámci právnické firmy, a nyní se snaží vybudovat to samé i v soukromí. Seriál získal několik ocenění včetně Emmy a jeho popularita každou novou řadou výrazně roste.

zdroj: Universal





Reklama




Vybrané články