Quantcast

Seriál Nejtěžší profese na Viasat Explorer

| redakce | tisk

Zjistěte, jaké jsou ty nejtěžší profese na světě a co to obnáší dobře je zvládnout. Takový je nový seriál Viasat Explorer, který se zaměřil na nejúžasnější, akční a dobrodružná zaměstnání, která mohou získat lidé v severní Americe.

Uvidíte nebezpečné kaskadérské kousky, které předvedou odvážní soutěžící, připravení vsadit všechno, co mají, aby vyhráli tuto náročnou soutěž, během cestování po Spojených státech.

Od tvůrce ?Nejsmrtelnějšího uchycení' a ?Řidičů kamionů na zamrzlé cestě', ?Nejtěžší profese' vyzvou 13 lidí, aby se dobrovolně vzdali svého pohodlného a bezpečného života takzvaných bílých límečků a ušpinili si ruce, během zkoušení jedněch z nejnáročnějších zaměstnání na světě. Odvážní soutěžící projdou řadou rolí, budou napříkald těžit dřevo v Oregonu. Vyzkouší si také těžbu ropu v Texasu nebo lov krabů na Aljašce v Beringově moři, aby na Aljašce ještě zůstali a zjistili, jaké to je, řídit náklaďák na místní nebezpečné dálnici.

Soutěže a kaskadérské kousky prověří sílu soutěžících, jejich vytrvalost, odvahu, houževnatost a statečnost a sílu ducha a zjistí, jestli dokáží rozhodit ostatní soutěžící a zda odolají nátlaku, pokud se někdo pokusí vykolejit je. Každý týden na konci každé epizody jejich nový šéf a kolegové rozhodnou, zda byl jejich výkon dostatečný a kdo nakonec pojede domů. Každý týden bude také roční plat toho, kdo v soutěži skončil, vhozený do pokladnice a na konci soutěže poslední zbývající, celkový vítěz, získá všechno. Stejně jako veškerou slávu a celoroční plat ze všech zaměstnání dohromady.

Seriál Nejtěžší profese na Viasat Explorer
▲ Seriál Nejtěžší profese na Viasat Explorer

Pořad moderuje Josh Temple a v komentářích uslyšíte i hlas tvůrce řady seriálů Thoma Beerse.

Nejtěžší profese, pondělí, 30. července ve 20.25 na Viasat Explorer.





Reklama




Vybrané články