Quantcast

V Rusko bude nahrazen FOX Crime stanicí FOX TV

| redakce | tisk

Mediální společnost Fox International Channels (FIC), která se specializuje na distribuci placených televizních stanic a digitálních služeb po celém světě, oznámila spuštění nového kanálu FOX v Rusku.

K 1. říjnu 2012 bude proveden rebranding FOX Crime na jeden z nejlepších zábavních kanálů na světě - stanici FOX. FIC chce s kanálem FOX v Rusku dosáhnout synergie televizních kanálů, které se vysílají v rámci stejné značky v různých zemích. S přeměnou FOX Crime na FOX chce společnost také významně posílit svoji pozici na ruském trhu a stát se jednou z nejsilnějších společností v Rusku.

Diváci FOX TV se mohou těšit na obsah různých žánrů, včetně dramat, komedií, thrillerů a detektivek. Konkrétně FOX TV uvede "The Walking Dead", "Once Upon Time", Weeds", "Game of Thrones", "Criminal Minds", "Breaking Bad" a další.

Kanál FOX bude k dispozici pro abonenty většiny předních ruských satelitních platforem a kabelových sítí jako jsou Trikolor TV, NTV Plus Akado, BiLajn TV, Rostelecom, ER-Telecom a u dalších společností. Stanice bude vysílat také v DH rozlišení. Distribuční signál bude umístěn na družici ABS 1 (75°E).

zdroj: tele-sat.info





Reklama




Vybrané články