Quantcast

Přidá Skylink Minimax, Megamax nebo Nickelodeon?

| redakce | tiskobrázek k článku: Přidá Skylink Minimax, Megamax nebo Nickelodeon?

Provozovatel satelitní platformy Skylink, lucemburská mediální skupina M77 Group, jedná ohledně rozšíření placené programové nabídky o dětský kanál. Vedle dříve zmíněné stanice Minimax jsou ve hře i další kanály.

"Jednáme a variant je několik," říká webu parabola.cz Jaromír Glisník, předseda představenstva společnosti M77 Group na otázku k rozšíření programového rastru o dětský kanál.

"Osobně považuji za nejreálnější, že nezařadíme ani Minimax ani Megamax ani Nickelodeon," doplňuje. Provozoval nad možným rozšířením o další dětský kanál váhá z několika důvodů - zařazení další stanice si vyžádá další náklady na distribuci a na druhé straně i poplatky za každého abonenta, které musí M77 Group platit programmerům.

"Raději bych viděl něco v HDčku. O to nás zákazníci žádají. Ale dětem je to možná jedno," konstatuje Jaromír Glisník.

Minimax je určen pro děti do věku osmi let, pro kluky ve věku od 7 do 14 let je určen nový kanál Megamax, který zahájil působení na českém a slovenském trhu v sobotu 1.12.2012. Televize Nickelodeon je konkurencí pro stanici Disney Channel.

Který z trojice kanálů Minimax, Megamax a Nickelodeon byste uvítali v nabídce Skylink? Sdělte nám názor v diskusním fóru.





Reklama




Vybrané články