Quantcast

Petra Svoboda - nová moderátorka počasí na TV Nova

| redakce | tisk

Od středy 20. března bude diváky TV Nova s aktuálním počasím seznamovat nová moderátorka. Stane se jí Petra Svoboda, která má s médii dlouholeté zkušenosti. Moderování Počasí je pro ni ale zcela novou zkušeností.

Počasí moji náladu samozřejmě hodně ovlivňuje, ale sama ze sebe se snažím být pozitivní,“ dodává k samotnému počasí Petra.

Petra Svoboda - nová moderátorka počasí na TV Nova
▲ Petra Svoboda - nová moderátorka počasí na TV Nova

Třicetiletá Petra Svoboda získala bakalářský titul na Vysoké Škole Mezinárodních a Veřejných Vztahů v Praze. Od roku 1998 působila v redakcích několika magazínů, téměř dva roky strávila pracovně ve Spojených Arabských Emirátech. Kromě PR a redakčních aktivit se věnuje modelingu. Mezi její zájmy patří cestování, sport, dobrovolnická činnost a kultura. V roce 2008 se stala Playmate časopisu Playboy, kde se dva roky poté objevila také v exkluzivním pictorialu. Poslední tři roky se Petra věnovala zejména rodině. “V soukromém životě je mým sluníčkem jednoznačně dvouletá dcera Ráchel. S manželem jsme však bohužel v rozvodovém řízení, máme ale dobré vztahy,“ prozradila.

Počasí s Petrou Svobodou mohou diváci poprvé sledovat ve středu 20. března v rámci relací Poledních, Odpoledních, hlavních a Nočních Televizních novin.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články