Quantcast

ATP World Tour 1000 na FANDOVI, NOVA Sport a VOYO

| redakce | tisk

Tenisová šňůra ATP World Tour 1000 pokračuje dvěma tradičními srpnovými zastávkami na severoamerických betonech. Mužská světová špička nejprve zamíří do Montrealu a o týden později i do Cincinnati.

Oba prestižní turnaje i letos patří do US Open Series, která vyvrcholí na posledním grandslamu sezóny v New Yorku. Přímé přenosy z Montrealu přinese FANDA, NOVA Sport i VOYO. Turnaj v Cincinnati pak nabídne NOVA Sport a VOYO.

Z absolutní světové špičky bude v Montrealu a Cincinnati chybět jen Jo-Wilfried Tsonga, který stále nedoléčil poraněné koleno. Naopak Rafael Nadal, který si dal po Wimbledonu pár týdnů volno, svou účast potvrdil. A scházet nebude ani Roger Federer, přestože ho během července trápila bolest zad. Oba turnaje odehrají také wimbledonský vítěz Andy Murray a nejlepší tenista současnosti Novak Djokovič.

Právě Srb zaútočí v Cincinnati na zajímavý rekord. Jako první hráč historie může ovládnout každý z devíti "tisícových" turnajů. V dubnu totiž ukončil Nadalovu nadvládu nad Monte Carlem a teď už mu ve sbírce chybí jen podnik v Ohiu. Už čtyřikrát na něm hrál ve finále, ale dvakrát prohrál s Murraym a dvakrát s Federererm - naposledy loni hladce 0:6, 6:7.

Na turnajích v Montrealu a Cincinnati by neměli chybět ani tři čeští zástupci ve světové padesátce. Tomáš Berdych obhajuje z loňských severoamerických betonů dohromady jen 180 bodů. Ani jednou totiž nepostoupil do čtvrtfinále, což by letos určitě mohl změnit. V akci bude i matador Radek Štěpánek, a premiéra na obou velkých turnajích je před Lukášem Rosolem.

Přímé přenosy z Montrealu začínají na obrazovkách NOVA Sport a VOYO každý všední den v 18 hodin od pondělí 5. srpna. Od čtvrtka 8. srpna bude turnaj pokračovat na FANDOVI a VOYO a diváci se zde dočkají i finálového utkání. Turnaj v Cincinnati startuje denní program v 17 hodin od pondělí 12. srpna a finálový zápas se uskuteční 18. srpna v 18:30. Turnaj v Cincinnati přinese NOVA Sport a VOYO.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články