Quantcast

Neuvěřitelná africká příroda na Viasat Nature

| redakce | tisk

V tomto podmanivém novém seriálu se dozvíte vše, co jste kdy chtěli vědět o životě v savaně! Záběry africké divočiny nikdy nepřestanou ohromovat, a to i ve chvíli, kdy už si možná myslíte, že jste viděli všechno. Protože právě v tom okamžiku zjistíte, že je ještě hodně co objevovat. Neuvěřitelná africká příroda nabízí pohled na zvířata naprosto nově a to díky inovativní filmové technice a také nakažlivé vášni všech zúčastněných.

Buďte připraveni na to, že ohromující stvoření uvidíte v naprosto jiném světle, než v jakém je znáte.

Neuvěřitelná africká příroda na Viasat Nature
▲ Neuvěřitelná africká příroda na Viasat Nature

Každý živočišný druh má jiný příběh. V prvním díle se dozvíte, jak zvířata používají své smysly - zrak, čich, chuť, hmat a sluch - a až tento úchvatný seriál skončí, budete moci s jistotou říct, jaké zvíře má největší zuby, do jakých rozměrů může pavouk splétat svou pavučinu, zda by nosorožec porazil slona a proč pakůň pochoduje v řadě.

Tento seriál s naprosto unikátními záběry zpochybňuje všeobecně známé názory a myšlenky, vyvrací některé až do nedávna platné teorie a na africkou divočinu nabízí originální pohled. Konkrétní detaily a pikantní, často překvapivé, informace zobrazené na záběrech šitých na míru, dávají tomuto seriálu obohacující kvalitu. Na africkou divočinu, o které jste si mysleli, že ji znáte, to vrhá naprosto nové světlo!

Neuvěřitelná africká příroda - Pondělky, od 9. září do 7. října 2013, v 19:00 hodin na Viasat Nature.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články