Quantcast

Music Box UA: Více taneční hudby a formát 16:9

| redakce | tiskobrázek k článku: Music Box UA: Více taneční hudby a formát 16:9

Nová sezóna na ukrajinské hudební stanici Music Box UA bude zahájena 14.9.2013. Od podzimu stanice navýší podíl taneční hudby, přejde na širokoúhlý obrazový formát 16:9 a spustí řadu nových projektů.

"Pro nás je velmi důležité, aby naše publikum dokázalo si vychutnat vysoce kvalitní taneční obsah, který mu budeme nabízet. Jinak řečeno budeme nabízet více hudby. K dosažení tohoto cíle nám pomůže přechod na širokoúhlý formát. Nyní bude Music Box UA ještě působivějším průvodcem po světě nejlepší taneční hudby," řekl generální ředitel televizní stanice Igor Shapiro.

Vedení kanálu slibuje, že až 75 procent vysílacího času vyplní zahraniční a domácí hudba a zbývajících 25% vyplní pořady vlastní tvorby.

Music Box UA bude vysílat například hitparády EuroHit Top 40 a Club Chartsurfing. Pořad Club Zone divákům umožní nahlédnout přímo do života klubů. Tým Music Box UA navštíví vybrané kluby na Ukrajině a v budoucnu také v Evropě. Představí špičkové umělce a DJ. O víkendech čeká na diváky zábavná show Weekend Show.

Vedle hudebních pořadů přinese Music Box UA také např. Movie Box - informace o novinkách ve světě filmu, rozhovory s hvězdami a mnoho dalšího.

Music Box UA vysílá volně přes satelitní systém Amos 2/3 4°W).

zdroj: telekritika.ua





Reklama




Vybrané články