Quantcast

Druhá řada Lovci záhad na Viasat History

| redakce | tisk

Dokumentární kanál Viasat History přinese příběhy těch, kdo pátrali po posvátných a starověkých záhadách ve druhé řadě dokumentárního cyklu Lovci záhad. Nová řada začíná 29.10.2013.

V říjnu se na Viasat History můžete těšit na dlouho očekávanou druhou řadu seriálu Lovci záhad, ve kterém se Šifra mistra Leonarda stává skutečností. Budete tak mít jedinečnou možnost sledovat příběhy o výpravách za legendami, včetně například hledání těla krále Artuše, ostatků Johanky z Arku nebo chrámu krále Šalamouna. Lidstvo jimi bylo dlouho posedlé, a to ať už kvůli tomu, že nálezci slibovaly neomezenou moc nebo bohatsví - nebo obojí - nebo kvůli půvabu, který zaručovalo jejich zkoumání.

Druhá řada Lovci záhad na Viasat History
▲ Druhá řada Lovci záhad na Viasat History

Pro většinu z nás jsou to záhady ze světa fantazie a filmů, jako je Indiana Jones nebo Mumie, ale Lovci záhad vypráví opravdu neuvěřitelné, ale skutečné příběhy skutečných dobrodruhů, kteří věřili, že tyto záhady jsou pravda. Každé ze 13ti napínavých dobrodružství uchvátí vaší představivost a nenechá vás vydechnout, až uvidíte historiky, jak zkoumají artefakty za pomoci dramatických rekonstrukcí, svědectví znalců, speciálně vybraných míst k natáčení a archivních záběrů.

Seriál Lovci záhad přivádí k životu některé z nejneuvěřitelnějších výprav, jaké kdy byly podniknuty, aby ukořistily jedny z nejvyhledávanějších předmětů na světě.

Lovci záhad (2. řada) - od úterý, 29. října 2013 do 21. ledna 2014, ve 20:00 hodin na Viasat History.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články