Quantcast

Bundesliga nadále na Eurosportu

| redakce | tisk

Eurosport s německou fotbalovou asociací DFL Sports Enterprises prodložil dlouhodobé partnerství, které umožní vysílat přímé přenosy z německé fotbalové Bundesligy i v sezónách 2015-2016 a 2016-2017. Finanční detaily kontraktu nebyly zveřejněny.

Eurosport získal exkluzivní televizní a digitální práva, včetně práv k sublicencování pro všechny zápasy z německé první a druhé divize domácí fotbalové ligy ve 22 zemích střední, východní a severní Evropy.

Smlouva pokrývá země: Albánie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvatsko, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Maďarsko, Island, Kosovo, Litva, Lotyšsko, Makedonie, Černá Hora, Norsko, Polsko, Rumunsku, Srbsko, Slovensko, Slovinsko a Švédsko.

Sportovní vysílatel vysílá zápasy Bundesligy od roku 2009 na regionální verzi programu Eurosport 2. Vysílá pět přímých přenosů týdně, nejlepší momenty Bundesligy, magazíny a rozhovory. Všechna produkce je v HD rozlišení.

Eurosport 2 je dostupný pro 66 milionů domácností v 18 jazycích napříč 51 zeměmi. Tento placený kanál vysílá přes 2 tisíce hodin přímých sportovních přenosů ročně a jsou dostupné v HD ve střední, východní a severní Evropě.

zdroj: Rapid TV News





Reklama




Vybrané články