Quantcast

Pobřežní stráž Aljaška - 3. řada od 12. února na Viasat Explorer

| redakce | tisk

Pobřežní stráž Aljaška je zpět. Poutavá nová řada seriálu se vrací do nemilosrdného světa americké pobřežní stráže, která působí na drsném Kodiaku na Aljašce, kde její členové trénují a pracují. Náplň práce: nebezpečné pátrací a záchranné mise.

3. řada je zatím tou nejdramatičtější a nejvíce napínavou! Vzneste se společně s posádkou vrtulníkem a naberte rychlost ve člunu, když budou členové stráže pospíchat, aby zachránili oběti z chladných vod. Nechte si vyprávět příběhy od hrdinných mužů a žen tak, jak se skutečně staly.

Pobřežní stráž Aljaška - 3. řada od 12. února na Viasat Explorer
▲ Pobřežní stráž Aljaška - 3. řada od 12. února na Viasat Explorer

V nových dílech uvidíte kapitánku Melissu Riverovou, vůbec první ženu, která se stala velící důstojnicí letecké základny na Kodiaku, jak bude rozhodovat například o záchraně 18 lidí uvězněných na ropné těžební věži, nebo lovce lapeného v horách. Filmový štáb měl také nebývalou možnost natočit vyčerpávající trénink, kterým musí členové posádky projít, aby se stali záchranáři v jedněch z nejdrsnějších moří na světě.

Divoké turbulence, až na kost mrazivé teploty a závratné výšky jsou jen některé z překážek, kterým pobřežní stráž na Kodiaku na Aljašce a dalších základnách musí čelit. Tento tým vysoce trénovaných plavců a záchranných pilotů závodí s časem a bojuje s nelítostnými větry, hustými lesy, ledovými vodami, nebo s obrovskými vlnami, aby splnil úkoly, jako jsou nebezpečné pátrací a záchranné mise nebo přeprava těžce nemocných nebo zraněných lidí ze vzdálených míst do nejbližší nemocnice. V seriálu také uvidíte, jaký je život na základně mimo službu, protože záchranáři se už stali součástí aljašské divočiny a místní komunity.

Nenechte si ujít ani jediný okamžik - na Viasat Explorer. Pobřežní stráž Aljaška, 3. řada - středy, od 12. února do 7. května 2014, ve 21:00 hodin.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články