Quantcast

Manchester City vs. Chelsea a Arsenal vs. Liverpool o víkendu na FANDOVI

| redakce | tisk

Víkendové osmifinále FA Cupu přinese dva šlágry. V sobotu se utká Manchester City s Chelsea a v neděli Arsenal s Liverpoolem. Oba taháky můžete sledovat v přímém přenosu na FANDOVI a oba jsou nesmírně důležité. Nejen proto, že vítězové budou mít zase o kousek blíž do Wembley.

Výsledky pohárových duelů ovlivní i vrcholící boj o ligový titul. V sobotu od 18:10 FANDA nabídne duel Manchester City vs. Chelsea FC. V neděli od 17:10 se pak utkají Arsenal FC vs. Liverpool FC.

Jen zřídkakdy se stane, že se v FA Cupu střetnou čtyři nejlepší týmy z tabulky Premier League. Los osmifinále k nim byl tentokrát snad až příliš krutý, a tím pádem laskavý k neutrálním fanouškům. Dva z členů Velké čtyřky se budou poroučet, zbylí dva budou mít hladší cestu za cennou trofejí. Ve hře totiž už moc favoritů nezbude. Vždyť už dříve vypadli například Manchester United nebo Tottenham.

Manchester City minulé pondělí podlehl v domácím prostředí Chelsea 0:1. Po více než třech letech doma vyšel střelecky naprázdno a po tři čtvrtě roce před vlastním publikem ztratil body.

Arsenal s Liverpoolem dokonce čeká druhé vzájemné měření sil v rozmezí osmi dnů. Sobotní klání na Anfield Road dopadlo pro Kanonýry katastrofálně. Po dvaceti minutách prohrávali 0:4 a nakonec odjeli s přídělem 1:5. Manažer Arséne Wenger musí své mužstvo rychle nabudit, protože série těžkých zápasů pokračuje.

Atraktivní fotbalový víkend na FANDOVI startuje v sobotu od 17:10 duelem Manchesteru City proti Chelsea. V neděli pak od 18:10 změří síly Arsenal a Liverpool.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články