Quantcast

Přeladění programů Skylink na výrobcích Mascom a Finlux

| redakce | tiskobrázek k článku: Přeladění programů Skylink na výrobcích Mascom a Finlux

Lucemburská mediální skupina M7 Group včera ráno provedla druhou etapu přeladění některých SD a HD programů na nové parametry. S přeladěním programů platformy Skylink pomáhají i výrobci a distributoři.

TV Finlux DVBS2
Na webu Finlux.cz je k dispozici nový settting pro USB instalaci satelitnich předvoleb. Instalace obsahuje programy dle FastScan tabulky Skylink (k 25.2.2014) a volné programy z Astra 23,5°E + 19,2°E.

Instalace je jednoduchá, trvá cca 1 minutu a na webu je podrobně popsána.

Upozorňujeme též na to, že pro bezproblémový provoz (obecně u všech nových zařízení) je potřeba dekódovací modul CI+1.3.

Mascom satelitní přijímače
Na webu Mascom.cz v odkazu Satelity je k dispozici nový setting pro přijímače, které nejsou vybaveny FastScanem. U přijímačů Mascom MC2000 vybavené starším typem dekodéru Mascom Irdeto/CryptoWorks upozorňujeme na nutnost instalace poslední verze SW jak u přijímače (SW z 10.3.2013) tak u dekodéru.

U starších verzí SW může docházet k „zahlcení“ dekodéru a výpadkům. Tento typ dekodéru byl konstruován na jiné provozní podmínky než dnes Skylink využívá, a proto byl již v loňském roce pro přijímače MC2000 připraven nový SW, který optimalizuje datový tok z přijímače do dekodéru.

V případě jakýchkoli nejasností či problémů s výrobky Finlux a Mascom mohou uživatelé kontaktovat zákaznickou linku firmy 257 912 646, 602 682 797. Provozní doba linky je Po-Pá 9-17 hodin.





Reklama




Vybrané články