Quantcast

Soutěž UPC DTH: Vyhrát můžete roční předplatné freeSAT

| redakce | tiskobrázek k článku: Soutěž UPC DTH: Vyhrát můžete roční předplatné freeSAT

Společnost UPC DTH S.à r.l., jež pod značkou freeSAT poskytuje služby satelitní televize v České republice i na Slovensku, oznamuje spuštění nové soutěže na sociální síti Facebook.

Ve hře s názvem „Channel Challenge“ si můžete zahrát pexeso s logy televizních kanálů a vyhrát například roční předplatné TV balíčků freeSAT nebo další hodnotné ceny.

Ve hře je předplatné programových balíčků „freeSAT plus“ a „freeSAT medium“, přehrávač iPod shuffle nebo reklamní předměty freeSAT. Soutěž „Channel Challenge“ probíhá na Facebookovém profilu společnosti freeSAT do 2. dubna, a to s cílem propagace nově spuštěných kanálů - šesti televizních a deseti hudebních.

Jedná se o jednoduchou hru sloužící ke cvičení paměti, a to formou nám všem známého pexesa. Výherci budou vybráni podle pravidel platných pro příslušnou zemi. Spuštění této soutěže dává lidem možnost zjistit něco o námi poskytovaných satelitních službách a hlavně šanci vychutnat si kvalitní obsah našich kanálů zdarma,“ uvedl Benjamin Vasseur, Online Sales Manager společnosti UPC DTH.

Chcete-li se soutěže zúčastnit nebo zjistit více o jejích pravidlech, navštivte následující stránky na Facebooku:

Česká republika: https://www.facebook.com/freeSATtvCZ/app_1405065909755072
Slovensko: https://www.facebook.com/freeSATtvSK/app_585482444881030





Reklama




Vybrané články