Quantcast

Topfun zahájil spolupráci se společností 3D Content Hub

| redakce | tiskobrázek k článku: Topfun zahájil spolupráci se společností 3D Content Hub

Společnost Topfun Media a.s., provozovatel videopůjčovny Topfun, vítěz prestižní soutěže ConnectedWorld. Tv Awards 2012 a průkopník VOD služeb v ČR a na Slovensku, oznámila zahájení strategické spolupráce s australskou společností 3D Content Hub Pty. Ltd, týkající se distribuce 3D a 4K obsahu.

Společnost 3D Content Hub je předním distributorem 3D a 4K obsahu s celosvětovou působností. Topfun v současné době již zpracovává dodávky obsahu a postupně jej nasazuje do své videopůjčovny. Jedná se především o dokumentární snímky zaměřené na přírodu, země, podmořský svět, města a podle Topfunu bude nasazeno až 50 hodin kvalitního obsahu ve 3D a 4K rozlišení.

Na rozdíl od 3D obsahu a 3D zařízení, které jsou na trhu již zcela běžnou záležitostí, stanou se UHD zařízení se 4K obsahem hitem na trhu se Smart TV v průběhu následujících 24 měsíců a je to bezesporu logický vývojový krok na trhu se Smart TV.

"Jsme rádi, že můžeme spolupracovat se společností 3D Content Hub a věříme, že jejich kvalitní 3D a 4K obsah významně obohatí naši službu a zákazníkům nabídne další nevšední zážitky u svých UHD a 3D Smart TV," prohlásil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.

zdroj: Topfun





Reklama




Vybrané články