Quantcast

Eurosport bude průvodcem fotbalových fanoušků během MS 2014 v Brazílii

| redakce | tisk

Eurosport nebude přenášet zápasy MS ve fotbale 2014 z Brazílie, fanoušci se přesto mohou těšit během mistrovství světa na bohatou fotbalovou nabídku Eurosportu - každý den pět televizních magazínů, živé zpravodajství z kultovní pláže Copacabana, prvotřídní experti a rozsáhlé on-line zpravodajství.

Mezinárodní tým expertů Eurosportu tvoří světoznámý trenér Arsenalu Arsene Wenger, který se s diváky Eurosportu dělí o své názory od MS v roce 2010. Jeho kolegy jsou německý mistr světa z roku 1990 Thomas Berthold, brankář Anglie z mistrovství světa 2010 David James, charismatický záložník Queens Park Rangers Joey Barton a bývalý francouzský reprezentant Olivier Dacourt.

Diváci Eurosportu se mohou těšit na magazíny Brazilmania, Bom dia Rio a Copacabana Live:

„BRAZILMANIA“ v 8:30 SEČ
Denně v ranních hodinách 15minutový magazín s přehledem uplynulého dne i představením zápasů začínajícího dne. Analýzy expertů, statistiky Opta.

„BOM DIA RIO“ ve 14:30 a 17:30 SEČ
Magazín s názvem „Dobré ráno, Rio“ přinese ranní chuť Brazílie, bude totiž vysílán v době, kdy je v Brazílii ráno. Magazín bude uvádět brazilská novinářka Carolina de Moraes, která se zaměří na pohledy do místního tisku a představí, jak Brazílie žije a dýchá mistrovstvím světa.

„COPACABANA LIVE“ ve 20:30 a 23:30 SEČ (21:30 a 00:00 SEČ od 23. června)
Půlhodinová živá show Ashley Houseové přímo z on-site studia na legendární pláži Copacabana. Živá vystoupení expertů Eurosportu. Magazín dále nabídne díky partnerství se společností Opta excelentní statistiky o nejplatnější hráče a diváci budou moci porovnat, zda se statistiky shodují s hodnocením expertů.

Magazíny dále přinesou:
„Real Pelé“ - brazilská legenda se každý den svěří divákům, jak prožívá MS ve svém domově a bude hodnotit průběh šampionátu.

„Inside Selecao“ - každodenní pohled do zákulisí brazilského národního týmu, od tréninku až do šatny.

Rozsáhlé on-line zpravodajství na Eurosport.com nabídne nejaktuálnější informace, rozhovory, články, videa, to vše bude možné sledovat na PC i mobilních platformách.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články