Quantcast

Multiplex Prague Digital TV: Konec Metropol TV, start Praha TV

| redakce | tisk

Společnost Prague Digital TV (PDTV), provozovatel Regionálního multiplexu 4, provede změnu ve své programové nabídce. Na žádost provozovatele Metropol TV bude k dnešnímu dni ukončeno šíření této stanice.

PDTV připomíná, že Metropol TV byla první televizí, která se objevila v síti PDTV (dříve admin TV), když v září 2012 spustila svoji Regionální síť 4.

Multiplex Prague Digital TV: Konec Metropol TV, start Praha TV
▲ Multiplex Prague Digital TV: Konec Metropol TV, start Praha TV

Diváci o zprávy a informace z Prahy a středních Čech ale nepřijdou. PDTV zařadí do svého multiplexu novou stanici s názvem Praha TV. Ke změně v nabídce dojde v noci ze 30.6. na 1.7.2014.

Od úterý si diváci v Praze i části středních Čech budou moci naladit program Praha TV na 46. kanále (674 MHz), šířený z lokalit Strahov, Ládví a Zelený pruh. Změny obsahu multiplexu se projeví na přijímačích po provedení nového naladění 46. kanálu (674 MHz).

Doporučujeme divákům pokud možno zvolit na svém set top boxu či televizoru manuální způsob ladění, protože změny se tak dotknou pouze stanic vysílaných v tomto multiplexu a ostatní zůstanou v přijímačích uloženy beze změny,“ dodává Petr Formánek, jednatel společnosti Prague Digital TV.

Po novém naladění přijímačů bude multiplex obsahovat následující programovou skladbu:

- Praha TV
- Noe TV
- KINOSVĚT
- Retro Music TV
- regionalnitelevize.cz
- FAJNROCK TV
- TV Regina
- Harmonie TV
- Rádio Dechovka





Reklama




Vybrané články