Quantcast

TV Markíza chystá na 23.8. Den otevřených dveří

| redakce | tisk

Slovenská komerční stanice TV Markíza chystá k oslavě svých 18. narozenin velký letní event Den otevřených dveří (DOD), který se uskuteční 23.8.2014 v areálu televize v Záhorské Bystrici. Provozovatel zároveň oslaví 5. narozeniny TV Doma.

Od 9:00 do 17:00 hodin čeká návštěvníky DOD atraktivní program a soutěže na pódiu, množství atrakcí a také oblíbená přehlídka televizních studií a redakcí, ve kterých se připravují a vysílací zpravodajské a publicistické relace.

Lákadlem pro diváky bude autogramiáda hvězd z nejsledovanějších seriálů Búrlivé víno a Chlapi neplačú. Podpisy budou rozdávat i známí moderátoři a redaktoři TV Markíza.

O bohatý program na pódiu a zábavu se postarají Richard Müller s vokální skupinou Fragile, Peter Nagy, Dara Rolins, Beáta Dubasová, Martin Madej či Tomáš Bezdeda. Naživo zazpívá i seriálová Nina Dolinská a herečka Nela Pocisková. Na návštěvníky také čekají IMT Smile, Hex, Polemic, Peter Bič Project či Vidiek. Příznivce hip-hopu potěší vystoupení skupin AMO & Band či Laciho Strikea. Dobrou náladu budou rozdávat finalisté pěveckých soutěží Hlas Česko Slovenska a SuperStar.

Pro diváky, kteří se nebudou moci účastnit DOD přichystala TV Markíza 10minutové televizní vstupy v 8:20, 10:10 a 14:30 a také 50minutový speciál ve 12:00 hodin.

zdroj: TV Markíza





Reklama




Vybrané články