Quantcast

Na IVIO dorazily slavné seriály společnosti ABC Studios

| redakce | tisk

Online kino IVIO pokračuje ve velké obsahové ofenzívě. Po novinkách od společnosti Disney, které nabídku rozšířily v červenci a jejichž řady se budou stále rozšiřovat, přichází v září do katalogu Ivia další velký americký hráč, a to ABC Studios se svými slavnými seriály.

ABC Studios vysílá v Americe již od čtyřicátých let a dlouhodobě patří mezi největší televizní hráče nejen na americkém kontinentu. Známá je především svou kvalitní a oceňovanou seriálovou tvorbou, kterou vám nyní přináší Ivio. Na začátek jsme pro vás připravili tři seriály:
Prozíravost je dramatický krimiseriál, jehož hlavní postavou je výstřední a trochu bláznivý neurovědec Dr. Daniel Pierce. Díky své dokonalé znalosti lidské mysli dokáže vysvětlit, proč se lidé chovají, tak jak se chovají a co je k tomu vede. Jednoho dne vyhledá jeho pomoc bývalá studentka Kate, která nyní vyšetřuje jako agentka FBI ty nejzáhadnější případy, a stane se z nich sice velmi nesourodý, ale úspěšný tým.

Skandál nás zavede do nejvyšších pater americké politiky a společnosti. Olivia pracovala v kanceláři Bílého domu jako PR konzultantka, která se zaměřovala na žehlení pověsti těch nejmocnějších. Teď si ale zakládá vlastní firmu a doufá, že se její život výrazně uklidní, a to jak v osobní, tak i pracovní rovině. Čím dál tím více ale zjišťuje, že bývalé vazby bude velmi těžké přetrhat. Začíná si také uvědomovat, že během napravování životů druhých pomalu zapomněla na ten svůj.

Záměna vypráví příběh dvou dospívajících dívek, které zjistí, že byly při narození vyměněny. Každá se pohybuje ve zcela odlišném prostředí, Bay žije s rodiči a bratrem v luxusní vile a neslyšící Daphne s matkou a babičkou v chudinské čtvrti. Rodiny se nakonec dohodnou na společném bydlení, aby si vynahradily čas, o který přišly.
V září budou následovat legendární Ztraceni, v říjnu zase populární Chirurgové. Dále se můžete těšit na Zoufalé manželky, Castle na zabití, sci-fi pecku Vzpomínka na budoucnost a celou řadu dalších seriálů. Většina z nich bude uváděna v originálním znění s titulky.

Všechny seriály ABC Studios jsou přístupné uživatelům s prémiovým účtem, a to jak na webu na adrese Ivio.tv, tak i v aplikacích v telefonech a tabletech Apple a Samsung. Předplatit prémiový účet lze za 189,- Kč (v případě jednoho měsíce) až po 1999,- Kč, za které získáte přístup na celý rok. Drtivou většinu seriálů budeme navíc nabízet v HD rozlišení. Prémiový účet můžete navíc sdílet v rámci až čtyřčlenné skupiny!

zdroj: IVIO





Reklama




Vybrané články