Quantcast

Podzim na Universal Channel ve znamení premiérových všedních večerů

| redakce | tisk

Večery se pomalu prodlužují, a to je ideální čas strávit je s hrdiny filmů a seriálů na Universal Channel. Ke konci měsíce září přinášíme oblíbenou 5. řadu policejního seriálu Rookie Blue (každé pondělí od 22. září vždy v 21.20 hod). Premiérová pátá řada seriálu začíná, když dva lidské životy visí na vlásku.

Policisté Sam Swarek a Chloe Priceová byli postřeleni ve službě a oba jsou v intenzivní péči v Memorial Hospital. Život v 15. divizi však musí jít dál.

Od měsíce října jsme pro diváky Universal Channel připravili nové programové schéma, které jim přinese premiérový seriál každý všední večer od 21.20 hod a víkendové večery od 21:00 hod se skvělými filmy.

Od 3. října přinášíme našim divákům 4. pokračování úspěšného seriálu z policejního prostředí Spravedlnost v krvi, kde se i tentokrát objeví charismatický Tom Selleck jako Frank Reagan, policejní komisař stojící v čele nejen policejní jednotky v New Yorku, ale také vlastní rodiny. Uvádíme každý pátek od 21:20 hod.

Diváci se mohou těšit na premiérovou 6. řadu populárního seriálu z právnického prostředí Dobrá manželka (od 8. října každou středu, 22 epizod) s Juliannou Marguliesovou v hlavní roli, která za tuto roli vyhrála cenu Emmy 2014 v kategorii Nejlepší herečka v dramatickém seriálu. Nové díly seriálu začneme vysílat na Universal Channel necelý měsíc po uvedení v USA (září 2014). Na Emmy 2014 byli za seriál Dobrá manželka nominováni i Christine Baranski v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli v dramatickém seriálu a Josh Charles v kategorii Nejlepší herec ve vedlejší roli v dramatickém seriálu, který také stál za strhujícím koncem 5. řady, kdy je jeho postava zastřelena.

Exkluzivní premiérou měsíce října v ČR je pak akční sci-fi seriál Inteligence (od 9. října každý čtvrtek od 21:20, 13 epizod), ve kterém se v hlavní roli agenta Gabriela objeví Josh Holloway (známý ze seriálu Ztraceni). Gabriel má high-tech technologii ve svém mozku - počítačový mikročip. S tímto implantátem je Gabriel vůbec prvním člověkem, který je přímo připojen na celosvětovou informační sít a má tak kompletní přístup k internetu, telefonu i satelitním datům. Může se nabourat do jakéhokoliv datového centra, získat přístupové heslo a pomoci tak chránit Spojené státy před nepřáteli.

Jeho nadřízená Lillian Strandová (Marg Helgenbergerová známá z kriminálky Las Vegas), ředitelka americké agentury pro kybernetiku, najme agentku tajné služby Riley Nealová (Meghan Ory) na jediný úkol - chránit to nejcennější, co agentura má - Gabriela. Jejich prvním úkolem bude najít Dr. Shenandoah Cassidyho (John Billingsley), který vyvinul Gabrielův chip a nejspíš už i novější prototyp, o který mají zájem čínští agenti.

V neposlední řadě uvedeme také novou 4. řadu detektivního seriálu Havaj 5-0 (22 epizod), ve kterém se kromě hlavní pětice detektivů tentokrát diváci setkají i s hostující Melanie Griffithovou, která ztvárnila matku detektiva Dannyho z jednotky Havaj 5-0, a dále pak s herci ze seriálu Ztraceni - Jorge Garcia jako Jerry Ortega či Terry O´Quinn jako Joe White. Na Universal Channel vysíláme od 14. října každé úterý od 21:20 hod.

Od října se diváci tedy mohou těšit na premiérové večery každý všední den od 21:20 na Universal Channel.

zdroj: Universal





Reklama




Vybrané články