Quantcast

Prázdniny s filmovými hvězdami na programu FilmBox Premium

| redakce | tiskobrázek k článku: Prázdniny s filmovými hvězdami na programu FilmBox Premium

Diváci programu FilmBox Premium se v prosinci pravděpodobně nedokážou odtrhnout od televizorů při sledování nejlepších vybraných filmových premiér, které se ještě před koncem tohoto roku budou na tomto programu vysílat.

Na obrazovkách FilmBox Premium se představí Julia Roberts, Drew Barrymore, Russell Crowe, Mark Wahlberg, Mila Kunis, Jake Gylenhall, Audrey Tautou, Natalie Portman a Anne Hathaway. Divákům FilmBox Premium nabídnou atmosféru kinosálů během celého prosince.

Na programu FilmBox Premium bude prosinec zahájen pondělky věnovanými francouzské tvorbě, které nabídnou Nedotknutelné, jeden z nejvýznamnějších francouzských filmů posledních let, který příznivě přijali i filmoví kritici. Dále uvidíte film Něžnost, decentní romantickou komedii s okouzlující Audrey Tautou, a film Mikulášovy patálie, na motivy známých dětských knih od Goscinniho.

Až rozbalíte všechny dárky, a budete se chtít odreagovat či zabavit, nalaďte si kanál FilmBox Premium a sledujte Drew Barrymore ve filmu Máme rádi velryby, romantickém dramatu o kampani na záchranu rodiny plejtváků šedých, kterou uvěznily rychle se tvořící ledové kry v Arktidě (25. prosince v 21.00). Je Russell Crowe dobrým zpěvákem? Přesvědčte se sami při sledování muzikálu Bídníci (26. prosince v 21.00).

Silvestrovská noc na programu FilmBox Premium vám spolehlivě navodí potřebnou atmosféru. Noc plnou zábavy zahájí komedie Méďa, ve které uvidíte neposlušného a trochu zvráceného medvídka Teda a jeho nejlepšího kamaráda Johna (Mark Wahlberg), bývalého modela předvádějícího spodní prádlo pro Calvina Kleina.

Jake Gyllenhaal, jeden z nejatraktivnějších současných hollywoodských herců, přinese divákům FilmBox Premium po náročných svátečních dnech zasloužený relax. Maraton filmů s Jakem Gyllenhaalem začne večer 27. prosince ve 21.00 sci-fi snímkem Zdrojový kód, po němž bude následovat kriminální drama Patrola a válečný thriller Bratři, ve kterých dále hrají Tobey Maguire, Natalie Portman a Sam Shepard.

Z prosincových premiér na dalších programech FilmBox nesmíme zapomenout na jednu žhavou premiéru. Dne 25. prosince (10.00) se na programu FilmBox HD představí Julia Roberts ve snímku Sněhurka, fantasy komedii na motivy stejnojmenné pohádky.

FilmBox Premium nahradí od 1. prosince dosavadní vlajkovou loď FilmBox Extra.

zdroj: SPI





Reklama




Vybrané články