Quantcast

Vánoce na programech Óčko

| redakce | tisk

Hudební stanice ÓČKO dnešním dnem spustila vánoční kampaň a představila Vánoční programové schéma. Během svátečního vysílání představí to nejlepší, alias bestovní, za uplynulý rok. Druhá stanice ÓČKO Gold nabídne Vánoce s Mistrem Karlem Gottem. ÓČKO Expres zpestří svátky záznamy koncertů.

Vánoční programové schéma poběží od 22. prosince do 4. ledna 2015. Úvodní týden bude po celý den patřit hodinovým tematickým a žánrovým playlistům. V sobotu 27. ledna startuje série osmi akustických koncertů s názvem G2 Acoustic Stage, kde se představí umělci, kteří vystoupili v rámci tohoto projektu ÓČKA v letech 2013 a 2014. Diváci uvidí například záznam koncertu Ewy Farne, Xindla X či Marka Ztraceného.

Vánoce na programech Óčko
▲ Vánoce na programech Óčko

Výjimku v sérii bude tvořit pouze Silvestr 31. 12., kde od 16:30 poběží každoroční hitparáda TOP 100 mapující nejhranější videoklipů za rok 2014. Repríza je naplánována na 3. 1. od 10:30.

Výroční budou také díly pořadů Limuzína, Ve Vatě, New Look a Filmshot s bestovními okamžiky z uplynulého roku.

Pro letošní Vánoce jsme zvolili trochu netradiční model speciálních hodinových playlistů. Svých 60 minut tak dostanou Rihanna i Coldplay, speciální výběrovky jako nejlepší černobílé klipy, videa z Prahy anebo největší vánoční klasiky. Je to experiment a věříme, že si diváci své Best Of najdou. Opakem jsou pak Vánoce na Óčku Gold, které sázejí na klasiku a určitě potěší všechny příznivce Karla Gotta a jeho nesmrtelných vánočních hitů,“ říká Michal Klein, hudební šéf ÓČKA.

ÓČKO Gold s Mistrem, ÓČKO Expres s Mobym, Placebo nebo Radiohead

ÓČKO Gold si připravilo Vánoce s Mistrem. Druhý kanál zařadí do vysílání Vánoční videoklipy Karla Gotta. Hlavní hřeb nastane na Štědrý večer, který bude patřit dvouhodinovému speciálu Mistra. Mistra doplní výběr nejlepších vánočních klipů z dob 50., 60., 70., 80, až do let současných. ÓČKO Gold nabídne také reprízy pořadu Limuzína, kde se objeví například Zdeněk Pohlreich.

ÓČKO Expres, které čerstvě vysílá v Regionální Síti 8, si ke konci roku přichystala záznamy z hudebních koncertů od interpretů, které tato nejmladší stanice běžně hraje. Od 24. 12. se diváci mohou těšit například na Radiohead, Massive Attack či Röyksopp, které odvysílá pokaždé od 21:00.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články