Quantcast

Fishing and Hunting - nejlepší expozicí veletrhu For Fishing

| redakce | tisk

Specializovaný televizní kanál Fishing and Hunting se stal nejlepším vystavujícím uplynulého rybářského veletrhu For Fishing. Expozice, které vévodil vůbec prvně v ČR představený rybářský simulátor, získala cenu od pořadatelů veletrhu.

Stánek Fishing and Hunting zaujal jak svým designem, tak celkovou náplní, proto byl oceněn jako nejlepší v rámci veletrhu For Fishing,“ poznamenal ředitel veletrhu Michal Sedláček ze společnosti ABF. S tím, že představený rybářský simulátor nabídl návštěvníkům jedinečný zážitek a přitáhl nemalou pozornost. Celková návštěvnost veletrhu přesáhla 25 tisíc návštěvníků.

Fishing and Hunting - nejlepší expozicí veletrhu For Fishing
▲ Fishing and Hunting - nejlepší expozicí veletrhu For Fishing

Proč zamířil TV kanál na veletrh?
Přestože rybaření nepatří mezi zprofanované aktivity, má v ČR i na Slovensku širokou základnu příznivců. Podle statistik Českého a Moravského rybářského svazu je v tuzemsku celkem 320 tisíc registrovaných rybářů.

Fishing and Hunting nabízí denně pořady o rybaření, lovení a trendech v této oblasti z celého světa, chtěli jsme, aby i osobní zážitek z veletrhu byl co nejautentičtější. Jedná se o náročné diváky, kteří ví, co chtějí a nepřesnost či neaktuální informace neprominou. Naopak díky lokálnímu programu připravovanému v tuzemsku, má stanice stabilní základnu diváků. Mnozí z nich jsou natolik houževnatí a zapálení, že v průběhu celého roku nakupují prostřednictvím TV shoppingu nejrůznější novinky a vychytávky,“ prozradila Erika Luzsicza, ředitelka společnosti Axocom, která TV kanál v ČR a na Slovensku již několik let zastupuje. Čeští i slovenští diváci specializovaný kanál Fishing and Hunting naladí u všech významných operátorů, tedy například přes UPC na satelitu a kabelu, Skylinku či na O2 TV.

Rybářský veletrh For Fishing se konal v prostorách PVA Expo Praha od 12. do 15. února.

zdroj: FaH





Reklama




Vybrané články