Quantcast

O2 TV získala exkluzivitu na přenosy F1 z kokpitů

| redakce | tiskobrázek k článku: O2 TV získala exkluzivitu na přenosy F1 z kokpitů

Již za necelé tři týdny startuje v Austrálii nová sezona Formule 1. Diváci O2 TV se mají na co těšit. Naladí ji totiž na kanálech Sport 1 a Sport 2, které jsou součástí sportovního balíčku.

Operátor O2 navíc získal exkluzivní práva na vysílání speciálního kanálu nazvaného Sport2 (F1), na kterém nabídne záběry z kokpitů. Program bude k dispozici vždy celý víkend a bude na rozhodnutí režiséra, kterého jezdce vybere do přenosu. Kromě záběrů z jízdy přinese režie také grafiku s informacemi o rychlosti, řazení a využití systémů KERS a DRS. Informovala dnes o tom O2.

"Divákům závodů F1 nabídneme nejen cestování v čase, ale nově také cestování v prostoru. Na vlastní oči budou moct prostřednictvím svého ovladače zažít, jak závod vidí jezdci, a spolu s nimi usednout do speciálu v pohodlí domácí sedačky," říká David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností.

Kanál Sport2 (F1) naladí od 13. března diváci O2 TV na programu 75. Majitelé mobilní televize O2TV Go ho zároveň naleznou v základní nabídce dvaceti kanálů. "Opravdoví fajnšmekři tedy nemusí přepínat. Na velké obrazovce mohou sledovat průběh závodu a na druhém zařízení potom záběry z kokpitu," komentuje výhody multiscreenu David Duroň.

Digitální televizi O2 TV využívá téměř 190 tisíc českých domácností a zájem o tuto službu stále roste. Svůj podíl na tom má i nově zavedená služba O2TV Go, která umožňuje díky stejnojmenné aplikaci sledovat televizní vysílání na mobilních zařízeních. Od svého uvedení na trh eviduje už na 250 tisíc stažení.

Televizi O2 TV si mohou zákazníci pořídit již od 299 Kč měsíčně. Součástí služby jsou i dva tematické balíčky. Sportovní fanoušci si mohou zvolit třeba našlapaný sportovní balíček, který nabízí kromě Formule 1 exkluzivně také zápasy anglické Premier League. Dále například francouzskou Ligue1, Seria A, La Liga, Bundes ligu, NBA, NHL, NFL, KHL a spousty dalších. Od příští sezóny přibyde navíc 130 utkání Ligy mistrů.





Reklama




Vybrané články