Quantcast

Výluky: V úterý v HK (RS8), ve středu Brno - Barvičova

| redakce | tisk

České Radiokomunikace chystají další kontroly televizních vysílačů. Po nezbytně nutnou dobu nebude možné přijímat některé multiplexy a příslušné programy. V úterý dojde k výluce vysílače Hradec Králové - Hoděšovice a o den později Brno - Barvičova.

V úterý 17.3.2015 v čase od 6:00 do 15:00 hodin proběhne plánovaná výluka vysílače Hradec Králové město - Hoděšovice. Během tohoto časového rozsahu nebude možné přijímat Regionální síť 8 (RS8) a tedy ani programy Sport5, Slovak Sport TV2, Óčko Expres, TV Noe a Mňam TV.

Ve středu 18. března proběhne ve stejném čase od 6:00 do 15:00 hodin výluka městského vysílače Brno - Barvičova. Výluka postihne diváky multiplexu 1 České televize, multiplexu 2 a programů TV Nova, Prima a TV Barrandov a také multiplexu 3, který šíří stanice Prima Love, Prima ZOOM, Óčko, Óčko Gold, Sport5, Šlágr TV a ČT:D/ČT art.

Během výluky bude provedena pravidelná kontrola televizního vysílače, anténních systémů, údržby energetiky a vysílacích technologií.

Výluka se bude týkat jen brněnských diváků, kteří sledují vysílání ze stanoviště Barvičova. Ostatních diváků, kteří sledují celoplošné sítě multiplex 1, 2 a 3 z vysílačů Brno - Hády a Brno - Kojál v rámci SFN se výluka netýká.





Reklama




Vybrané články