Quantcast

Živí mrtví: Počátek konce od 24.8. na AMC

| redakce | tisk

AMC oznámila, že diváci v České republice a na Slovensku budou mít možnost sledovat exkluzivní premiéru „Fear The Walking Dead: Živí Mrtví - Počátek konce“ společně s dalšími zeměmi po celém světě, a to ve stejný čas v pondělí 24. srpna ve 3:00 ráno a také v hlavním vysílacím čase ve 22:00 ve stejný den.

AMC bude seriál v České republice a na Slovensku vysílat dabovaný. Všech pět následujících epizod bude odvysíláno dle stejného programového schématu.

Na závěrečnou epizodu se mohou diváci těšit 5. října. Na pondělí 7. září připadá ve Spojených státech svátek práce, a proto bude AMC o předcházejícím víkendu reprízovat první dva díly seriálu. Třetí epizoda bude v premiéře odvysílána v pondělí 14. září.

Očekávání první série “Fear The Walking Dead - Živí mrtví: Počátek konce“ neustále narůstá a my jsme nesmírně rádi, že můžeme seriál odvysílat ve stejném čase, ve kterém ho uvidí diváci ve Spojených státech,“ řekl Bruce Tuchman, prezident AMC a Sundance Global. „Ať už budete v Hong Kongu, Praze nebo São Paulu, jako divák AMC se budete moci připojit k začátku dobrodružné zombie apokalypsy společně s ostatními příznivci tohoto seriálu na celém světě,“ dodal s nadšením.

Živí mrtví: Počátek konce od 24.8. na AMC
▲ Živí mrtví: Počátek konce od 24.8. na AMC

Robert Kirkman, Dave Erickson, fantastičtí scénáristé, producenti a celý štáb, kteří společně stojí za vznikem “Fear The Walking Dead - živí Mrtví: Počátek konce“, pracovali opravdu tvrdě, aby vytvořili kompletně odlišný a přesvědčivé nový seriál,“ řekl Charlie Collier, prezident AMC a SundanceTV a upřesnil: „Do děje seriálu vstoupíme těsně před začátkem zombie apokalypsy. Výchozím bodem příběhu bude napjatá situace v rodině jednoho z hlavních hrdinů. Po letech příprav se nacházíme pouhých šest týdnů před uvedením Fear the Walking Dead: živí Mrtví - Počátek konce, a to je skutečně vzrušující.“

Společně s oznámením světové premiéry byl také představen trailer první seriálové série, který můžete zhlédnout zde: http://www.amctvce.com/videos/fear-the-walking-dead-comic-con-trailer

Nová řada s přízviskem „Počátek konce“ navazuje na „Živé mrtvé“ - nejoblíbenější televizní seriál amerických diváků ve věku 18-49 let. Děj nás přivádí zpět k počátku zombie apokalypsy - do doby, kdy se svět z neznámého důvodu rapidně měnil, aniž by kdokoli přesně chápal proč. Do doby, kdy se život všech obrátil vzhůru nohama způsobem, jaký si nikdo předtím nedokázal ani představit.

Výkonnými producenty Fear The Walking Dead - živí Mrtví: Počátek konce jsou Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert a David Erickson, seriál produkují AMC Studios. V seriálu odehrávajícím se v Los Angeles hrají Kim Dickens jako Madison, Cliff Curtis jako Travis, Frank Dillane jako Nick, Alycia Debnam-Carey jako Alicia, Elizabeth Rodriguez jako Liza, Ruben Blades jako Daniel, Mercedes Mason jako Ofelia a Lorenzo James Henrie jako Chris.





Reklama




Vybrané články