Quantcast

Formule 1 stále exkluzivně na stanicích Sport1 a Sport2

| redakce | tisk

AMC Networks International tímto potvrzuje, že vysílání Formule 1 nadále zůstává exkluzivně na sportovních stanicích Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD v České republice a na Slovensku.

Vedení Formule 1 potvrzuje, že žádná jiná komerční či nekomerční televize nemá právo vysílat závody F1 na území České republiky a Slovenska.

AMC Networks International Central Europe je jediným a výhradním držitelem práv na závody Formule 1, doprovodné závody GP2 a britský dokumentární seriál Legendy Formule 1, které vysílá na svých sportovních stanicích Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD / Sport3. AMC získala exkluzivní práva na vysílání od roku 2015 a to na dobu tří let. Po tuto dobu je AMC jediným vlastníkem práv a je připraveno poskytnout všechny potřebné kroky proti jiným komerčním či nekomerčním televizím, které se rozhodnou F1 vysílat.

Sportovní stanice navíc pravidelně komunikují na sociálních sítích a webu SportTV s fanoušky a připravují pro ně zajímavé soutěže, včetně zájezdů přímo na závody. Díky F1 zaznamenaly sportovní stanice Sport1 a Sport2 nárůst sledovanosti. SHARE sportovních stanic v době vysílání závodů vždy vzroste na několikanásobek oproti normálu.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články