Quantcast

Žraločí tornádo 3 na Universal Channel

| redakce | tisk

Již potřetí se mohou diváci těšit, na teď již odrostlého Steva z Beverly Hills 90210, Iana Zieringa, který ruku v ruce s Tarou Reid, známou z legračních Prci, Prci, Prciček, zabíjí jednoho žraloka po druhém, naštěstí ne holýma rukama, ale docela slušnou motorovou pilou.

A co se vlastně bude dít? Hrdinové, Fin a April, se vydají na dovolenou na Floridu a je zaručené, že kam jdou oni, tam se objeví i žraloci. Po tom, co je Florida kompletně zničená, nasměrují si to zubaté potvory do Washingtonu D.C. , hlavního města USA. Věru žádní troškaři. Doslova padají z nebe. Na Finovi a April závisí životy všech přítomných, podaří se jim zlikvidovat tento nevítaný žraločí déšť? Možná jim pomůže i Finův otec Gilbert - David Hasselhoff. V červených trenýrkách Pobřežní hlídky ho asi neuvidíte, ale s vodou a mořskými živočichy má určitě zkušeností dost.

Žraločí tornádo 3 na Universal Channel
▲ Žraločí tornádo 3 na Universal Channel

V jednom z rozhovorů pro Universal Channel odpověděl Ian Ziering na otázku, zda vůbec očekával, že by film mohl být tak úspěšný, následovně:

Je jedno, zda ten film milujete či nenávidíte, ale jde o to, si nenechat ujít tu nedočkavě očekávanou letní hitovku roku. Lidé na to koukají, o tom to je. I lidé, kteří to nenávidí, si to naladí. Nenávidět něco, je jen další způsob zábavy, s tím já nemám problém. Jsou mezi námi lidé, kteří hledají zápory ve všem a samozřejmě mají právo na svůj názor. Mluví o tom hodně a přesně k tomu jsme Žraločí tornádo natočili.“

Ti z vás, kteří se žraloků nebojí, si mohou Žraločí tornádo 3 poprvé vychutnat ve čtvrtek 23. července ve 22:00 hod, a poté v reprízách 29. července ve 21:20 hod a 26. srpna ve 21:20 hod na stanici Universal Channel.

zdroj: Universal





Reklama




Vybrané články