Quantcast

Barrandov Muzika tají termín startu

| redakce | tiskobrázek k článku: Barrandov Muzika tají termín startu

Skupina Barrandov se brzy rozšíří o další televizní stanici - Barrandov Muzika. Nový kanál by měl odstartovat již brzy. Přesný termín startu zatím televize Barrandov neuvedla.

Podle některých médií má program odstartovat již zítra 8. srpna 2015. Provozovatel se od těchto informací distancuje. "Informaci, že kanál Barrandov MUZIKA bude startovat 8.8., vypustila média, od kterých se distancujeme," uvedla na dotaz webu parabola.cz Barbora Šenfeldová, PR manažerka televizní skupiny Barrandov a dodala, že o startu stanice Barrandov Muzika bude informovat v momentě, kdy to bude aktuální.

Barrandov Muzika bude v pořadí čtvrtý kanál televizní skupiny Barrandov, po plnoformátové stanici TV Barrandov, filmové Kino Barrandov a dětské a dokumentární televizi Barrandov Plus.

Nová stanice Barrandov Muzika má divákům přinést hudební produkci sestavenou z různých hudebních žánrů a svou programovou náplní má oslovovat jak starší, tak i mladší generaci diváků. Jaká hudební produkce se objeví na Barrandov Muzika již napovídá obsah, který je již k přehrání na stránkách televize Barrandov.





Reklama




Vybrané články