Quantcast

Podzimní kampaň UPC: megasilné WiFi připojení a více TV zábavy

| redakce | tisk

Společnost UPC, největší kabelový operátor v České republice, zahájila dnes podzimní kampaň, ve které nabízí megasilné internetové WiFi připojení s prémiovým Connect Boxem a dalším dárkem.

Každý zákazník, který si do konce měsíce objedná internetovou službu, získá možnost vyzkoušet si bohatou nabídku UPC televize se všemi jejími moderními funkcemi, a to na celé dva měsíce zdarma.

Výkonné WiFi pro celou domácnost s prémiovým Connect Boxem
Internet od UPC je nyní ještě silnější. Každý nový zákazník internetové služby (od Tarifu 100) získá v ceně také prémiový WiFi modem Connect Box. Jedná se o supervýkonný WiFi modem, který jednoduše pokryje signálem celou domácnost. Zákazník, který si UPC internet objedná v rámci podzimní kampaně, ho navíc získá v ceně měsíčního paušálu, bez poplatku za pronájem. S novým megasilným WiFi modemem si navíc kromě počítače může jednoduše připojit na internet i jiná zařízení, jako jsou tablet, notebook či chytrý telefon. Internet si tak mohou užívat naplno, bezstarostně a také za výhodnou cenu. Internet s rychlostí 100 Mbit/s a Connect Boxem v ceně paušálu nyní zájemci získají již za 499 Kč.

Od našeho internetového připojení očekáváme především stabilní a silnou WiFi pro celou domácnost. Většina modemů ale nezvládne pokrýt celý byt, nebo dům. Místo toho, aby naši zákazníci museli složitě hledat vhodné umístění modemu, nabízíme jim supervýkonný megasilný WiFi modem Connect Box, který utáhne všechny připojené zařízení a zajistí neporovnatelně lepší pokrytí v celé domácnosti než běžné modemy,“ říká Jak Kohout, marketingový ředitel UPC. „Connect Box totiž podporuje obě pásma, 2,4 a 5 GHz, automaticky volí nejlepší signál a zároveň inteligentně distribuuje signál mezi více připojenými zařízeními. A aby do domácnosti vhodně zapadl, vyniká rovněž moderním a prostorově nenáročným designem,“ dodává Kohout.

Bohatá TV zábava na dva měsíce zdarma
Každý, kdo si objedná internet od UPC do 30. září, získá kromě WiFi modemu možnost vyzkoušet si zdarma na celé dva měsíce bohatou nabídku UPC televize se všemi jejími moderními funkcemi! Zákazník si kromě 140 stanic všech žánrů včetně HD set-top boxu může vyzkoušet videotéku MyPrime s více než 2 000 filmovými a seriálovými tituly, funkci zpětného zhlédnutí oblíbených programů na celých 7 dní, a přitom sledovat TV kdykoliv a kdekoliv prostřednictvím notebooku, tabletu či mobilního telefonu.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články