Quantcast

Digi TV CZ se představí pod novou značkou

| redakce | tisk

Společnost DIGI CZ chystá velké změny pro diváky satelitní a internetové televize Digi TV. Obě televizní platformy dostanou nový název, který bude představen během tiskové konference dne 18. března 2020.

Během konference operátor představí vedle nové značky internetové a satelitní televize i programové, designové a produktové novinky.

DIGI CZ koupila satelitní televizi Digi TV od společnosti RCS/RDS v dubnu 2015 - tedy před zhruba pěti lety. Nový majitel investoval velké prostředky do technologického upgrade - přechodu programů do modernějšího formátu HEVC, rozšíření nabídky programů v SD i HD rozlišení a výměna abonentských přijímačů za nové. Programová nabídka se rozšířila o další exkluzivní programy a odstartovala také internetová televize DIGI2GO. Operátor začal také nabízet službu pro cenově citlivé zákazníky Chytrá anténa, která má oslovit zejména diváky, kteří řeší vypínání DVB-T a příjem televizních programů.

DTH služba Nová Digi TV CZ je šířena ze satelitů Thor 5/Thor 6/Thor 7 (0,8°W) a Intelsat 10-02 (1°W). Vysílání je kryptováno systémem Nagra MA. Satelitní služby pro operátora poskytuje společnost Slovak Telekom.





Reklama




Vybrané články